Ресторан «Карпатська Вежа» є своєрідною окрасою курорту «Мигово». Ресторан  розташований на першому поверсі одно іменного готелю. На гостей чекає оригінальний інтер’єр залу, спокійна атмосфера і ввічливе обслуговування. Додатковий затишок створює великий акваріум з морськими екзотичними рибками. Великі панорамні вікна відкривають чудовий вид на територію комплексу та мальовничі околиці. У просторому залі можна насолодитися як стравами традиційної української так і класичної європейської кухні.

Для гостей готелю «Карпатська Вежа» пропонується доставка страв у номер. вартість послуги 10% від суми замовлення.

В морозний зимовий день можна зігрітися глінтвейном, чи в спекотний літній – випити кухлик холодного свіжого пива, і просто поспілкуватися з друзями. Тільки тут Ви зможете скуштувати:

• фуа-гра під малиновим соусом. Сподобається гурманам, цінителям тонкого смаку і незвичайних поєднань продуктів. С пробуйте – не пошкодуєте!

• стейк свинний «по грецьки» – м’ясо, «правильна» ступень підсмажування якого припаде до смаку навіть найвимогливішим гостям.

• юшка грибна. Вам подадуть справжню наваристу юшку, з екологічно чистих карпатських грибів, а не банальний «суп з грибами».

• широкий вибір рибних страв. Найніжніша форель, свіжий короп чи апетитний судак подаються у різноманітних соусах, запечені з розмарином та тим’яном, смажені в кукурудзяній крупі. Нестандартне поєднання порадує вас відмінним смаком.

• кілька видів шашлику на вибір. Шашлик готується в розташованому на території готелю тандирі. До нього подають запечені овочі, свіжу зелень і оригінальні гострі соуси. Також  на Ваш вибір страви з печі (власна піч), страви з коптилки (власна коптилка).

• смачні і дуже ситні страви української кухні, з якими нічого не може зрівнятися!

Так само для вас: різноманітні десерти, кілька сортів гарного пива, відмінна винна карта і великий вибір алкогольних коктейлів.

У затишному, респектабельному залі ресторану «Карпатська Вежа» однаково вдалими і смачними будуть щільний обід чи романтична вечеря, корпоративне торжество або дружнє вечірнє застілля. Банкетне меню завжди складається індивідуально, з урахуванням побажань організаторів заходу.

Загальна місткість ресторану від 80 до 100 персон.

Увага! Всі продукти – першої свіжості, високої якості, вітчизняного виробництва.